Studie- en loopbaanadvies voor particulieren

Beslissingen voor nu en straks

Iedereen heeft talenten! Eens?
En durf je dat ook over jezelf te zeggen?

Het is vaak een stuk moeilijker om naar jezelf te kijken en jouw talenten en passies te benoemen. Misschien weet je het wel een beetje, maar vind je het lastig hier een studie of loopbaan aan te koppelen. Want, zelfs met een keuze gebaseerd op jouw talent en passie kun je voor teleurstellingen komen te staan. Wij gaan je helpen jouw talenten te formuleren en deze te koppelen aan een richting die je past.

Jij bent: werkende of werkzoekende

 

Sonja: ¨Soms heb je een keuze gemaakt, gebaseerd op wie je 10 jaar geleden was. Het is dus helemaal niet zo gek als dit je niet meer past.¨

Bij volwassenen zien we het bovenstaande gebeuren: er wordt al vroeg van je gevraagd om een keuze te maken en die baseer je (logisch!) op je interesses van dat moment. Destijds leek die keuze misschien bij je te passen, maar doordat je je ontwikkelt kan dit na verloop van tijd niet meer synchroon lopen met je persoonlijkheid en levensdoelen. Door middel van ons traject kijken we waar je nu staat, waar je naartoe wil en wijzen je richting een passend pad.

Gratis loopbaanadvies voor rijksmedewerkers

Dankzij het A+O fonds Rijk kun je een loopbaanadvies aangaan zonder tussenkomst van je leidinggevende, zodat je zelf bepaalt wat je met het loopbaanadvies doet! Je ontvangt hiervoor een vergoeding tot 1815 euro.

Heb je interesse neem dan contact met ons op!

HET TRAJECT

Intake

We bespreken jouw loopbaanvraag

Persoonsprofiel

Wie ben ik en wat kan ik?

Test

Gebaseerd op jouw loopbaanvraag

Functieprofiel

Wat wil je en wat past bij je?

Ontwikkelplan

We formuleren jouw doelen

Evaluatie

Zijn jouw doelen behaald?

Het traject

We bieden een traject aan waarin wij zorgvuldig kijken naar iemands persoonlijke waarden, drijfveren, interesses, eigenschappen en capaciteiten. De uitkomst hiervan zal leidend zijn om tot de juiste loopbaan te komen. Door middel van de combinatie van gesprekken en uitgebreide wetenschappelijke testen, onderzoeken wij welke volgende stap bij je past.

Van intake tot evaluatie

Wij werken op doortastende en heldere wijze, waardoor wij altijd zullen streven naar 6 gesprekken (wanneer blijkt dat er meer gesprekken nodig zijn, dan gebeurt dit in overleg).

Het traject start met een intake en wordt afgerond met een evaluatie. In de intake bespreken we jouw verwachtingen, behoeften, wensen en doelen, maar natuurlijk ook jouw vragen. Daarnaast bespreken we subsidies, vergoedingen en onze voorwaarden. Vervolgens bepalen we het trajectverloop en introduceren we de test die je gaat maken. We leggen de testresultaten naast jouw persoonlijke waarden, drijfveren, interesses, eigenschappen en capaciteiten. Aan de hand hiervan bepalen we jouw doelen en formuleren deze binnen een ontwikkelplan. Na een afgesproken periode maken we de balans op: zijn de geformuleerde doelen uit het ontwikkelplan behaald? We bespreken waar je staat en hoe je volgende stappen zet.

Voor meer informatie over de tarieven, neem contact met ons op.

Inschrijven

Deze website gebruikt cookies