Wie zijn wij?

Christel: ¨Wij werken met veel energie, enthousiasme en positiviteit en denken altijd in mogelijkheden.¨


Nu – Wij zijn Sonja en Christel. Wij delen een grote passie en enthousiasme voor werken met mensen die met vragen zitten rondom studiekeuze en/of loopbaan. In korte tijd geven we richting aan deze vragen. Hierbij is het van belang dat wij je op je gemak laten voelen: zo leren we elkaar snel kennen en komen we samen tot de kern. Door de passie voor ons vak vinden wij gemakkelijk aansluiting bij mensen: wij zijn op jou gefocust en proberen ons in te leven.

Toen –
Wij hebben 6 jaar intensief samengewerkt en veel ervaring met studenten met een behoefte aan extra ondersteuning. Voor het MBO hebben wij een traject opgezet voor studenten die hun opleiding hebben afgebroken wegens verkeerde studiekeuzes. In dit traject is een basis gelegd waar we trots op zijn en veel kennis en ervaring uit hebben kunnen halen. We maken een plan met als doel dat je weer verder kunt met een weloverwogen keuze op het gebied van werk of opleiding.

Over ons: Wie zijn Willemsen en Verhoogt?

Wat ons definieert? Jij!

In ons traject gaan we samen onderzoeken wat bij jou past en waar je energie van krijgt. En toevallig is dat nu precies waar wij energie van krijgen! Met veel enthousiasme en positiviteit gaan we samen aan de slag.

Sonja Verhoogt

Sonja werkt 6 jaar als schoolmaatschappelijk werker, loopbaancounselor en coach in het beroepsonderwijs.

¨De positie van klanten is voor mij heel herkenbaar: niet alleen op deskundig vlak, maar ook persoonlijk. Ik kan me daardoor goed inleven in de dilemma´s waar ze mee zitten: wat past bij mij, waar ben ik goed in en wat kan ik. Die herkenning en overeenkomst maakt ook dat ik mijn werk zo leuk vind.¨

Christel Willemsen

Christel werkt 23 jaar als docente, zorg-coördinator en coach in het beroepsonderwijs.

¨Ik zit inmiddels al 23 jaar in het onderwijs. Ik ben daardoor misschien geen ervaringsdeskundige als het om switchen gaat, maar wel een ervaren deskundige! Ik heb me gaandeweg ontwikkeld en verdiept in de studiekeuzes van studenten en gemerkt dat ik het ontzettend leuk vind ze te begeleiden.¨

Onze kernwaarden

 

Sonja: ¨Door onze open houding, voelen mensen zich snel op hun gemak en komen we in een korte tijd tot de kern.”

Bij Willemsen en Verhoogt staat denken in kansen en mogelijkheden centraal. Dit maakt dat wij ervan overtuigd zijn dat er voor iedereen een passende richting is waar je trots op kan zijn, gelukkig bent, kan ontplooien en betekenisvol bent. Wij werken met jou vanuit verschillende kernwaarden. Deze hebben alles te maken met ons als individu, als professional, als team, maar bovenal met jou:

Positiviteit
Betrouwbaarheid
Integriteit
Transparantie
Gelijkwaardigheid
Deze website gebruikt cookies